Wees positief
manieren op positiever te worden

Levenshouding.

Hier vind je links en informatie om je leven een positieve draai te geven.


The Secret:

zie de video The Secret

Hier vind je heel veel informatie betreffende de levenshouding welke je kan aanpassen.Spiegelogie:

Spiegelogie

De grootste veranderingen gebeuren als je stopt te geloven dat je moet veranderen.Free Hugs:

Free Hugs

Sometimes, a hug is all what we need. Free hugs is a real life controversial story of Juan Mann, A man whos sole mission was to reach out and hug a stranger to brighten up their lives. In this age of social disconnectivity and lack of human contact, the effects of the Free Hugs campaign became phenomenal. As this symbol of human hope spread accross the city, police and officials ordered the Free Hugs campaign BANNED. What we then witness is the true spirit of humanity come together in what can only be described as awe inspiring. In the Spirit of the free hugs campaign, PASS THIS TO A FRIEND and HUG A STRANGER! After all, If you can reach just one person.Stroom Taal:

Stroom Taal

Stroomtaal® is een nieuwe leefstijl met als doel te werken aan een vriendelijke en zinvolle samenleving. Het is een manier van praten, denken, schrijven, voelen en vooral doen die je plezier en ruimte geeft en je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Het is ook erg leuk om te doen, het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust.Simply Life:

Simply LifeWelkom bij SimplifyLife Rust in je huis, in je hoofd en in je leven SimplifyLife wil inspireren tot een andere levensstijl: simpeler, minder druk, minder vol en minder gestresst. Een levensstijl die leidt tot meer (innerlijke) rust, ruimte, een betere work-life balance en meer betekenis. Kortom, SimplifyLife helpt je te stoppen met streefleven! SimplifyLife is gebaseerd op de SimplifyLife-principes. Ze helpen je om bewuster in het leven te staan en beter om te gaan met het teveel in je leven, maar ook met het gevoel van tekort dat ervoor zorgt dat je altijd iets ‘moet’. Wil je meer weten? Geef je dan op voor het SimplifyLife-zine, met elke maand nieuwe inspirerende interviews, tips en informatie.

Gedichten:

Gedichten freaksWelkom bij Gedichten freaksTips & Tricks:

- Zonde, wees positief! een optimist vergist zich even vaak als een pessimist, maar hij leeft gelukkiger.
- Wees positief over je vorige werkgever, ook al ben je met slaande ruzie vertrokken.
- Positief in het leven staan, zal je leven een stuk makkelijker maken.
- Stop met al je slechte gewoonten, wees positief, wees niet negatief.
- Wees positief. Denk aan wat je wel wil en niet aan wat je niet wil. En wees positief voor jezelf.
- Wees positief. Hervorm jezelf mentaal gezien en leg de recessie niet uit als een ramp. Het is namelijk vooral een opportunity.
- Niet halfleeg, maar halfvol.

Free counter and web stats

© 2009 www.weespositief.nl (een initiatief van Henry Tuinstra)